24 Mei 2018

 

Skryf gerus aan my en gesels saam
   Hallo

Jaco se Bybelkoerant

Ek het begin met ‘n nuwe bediening wat deur middel van eposse op intekenaars se tafel beland. Jy kan ook my webwerf Jaco se Bybelkoerant besoek as jy wil sien waarmee ek besig is.

Ek het jou adres iewers gekry en die vrymoedigheid geneem om jou by my verspreidingslys by te voeg. Ek vertrou dat dit vir jou tot seën sal wees.

Natuurlik het hierdie epos ongevraagd op jou tafel beland, en ek wil glad nie ‘n oorlas van myself maak nie. Ek besef maar te goed dat die meeste mense se inmandjie hopeloos te vol is. Neem asb. die vrymoedigheid om uit te teken uit my verspreidingslys as jy so verkies (hoewel ek natuurlik hoop jy gaan dit nie doen nie!). Jy kan dit hier doen: Unsubscribe from this newsletter

As jy dink hierdie bediening kan vir iemand wat jy ken, iets beteken, kan jy my laat weet deur hierdie skakel te volg.

Seënwense!

Jaco

Ns. As jy van iemand weet wat hierdie e-pos nodig het, kan jy dit gerus vir hom/haar aanstuur. Jy kan ook info@jacothom in die Cc blokkie sit. Ek sal hom/haar dan kontak.e]

Geen kopiereg – kan gratis versprei word.

Print Email

Verkeerdelik by jou uitgekom? Unsubscribe from this newsletter.
Lees die brief aanlyn? Lees aanlyn.